DVKT ApS

DVKT blev startet som enkeltmandsvirksomhed i 2009, dog var virksomhedens navn dengang Klima Trading. Bag DVKT står Lars Bøgelund som har mange års erfaring indenfor ventilationsbranchen ved sine tidligere jobs som salgsingeniør, salgs- og produktchef igennem mere end 20 år i virksomheder såsom Exhausto - Teknotherm Climate - Lindab - Genvex - Fabricair . Igennem de sidste 10 år har DVKT været igennem en rivende udvikling, og fra at være en enkeltmands virksomhed med kontor i børneværelset, lager i fars garage og en trailer som firmabil, er DVKT idag en mellemstor virksomhed med kontor og værksted i Den Hvide By i Køge.

I 2017, 2018 og 2019 fik DVKT tildelt et AA fra Bisnode som bevis på at DVKT igennem flere år har og har haft en stabil økonomi og en høj kreditværdihed.

I 2018 fik DVKT et søsterselskab, Dansk Ventilation Entreprise som udelukkende arbejder med udførelse af ventilationsentrepriser for andre entreprenørfirmaer. 

 

DVKT Strategi:

Vi forsøger altid på at levere den løsning der fungerer bedst i forhold til vores kunders ønsker og behov.

Vi ønsker at skabe tryghed, effektivitet og glade kunder.

Vi tilbyder en bred vifte af produkter og services til det Danske indeklima marked og vi gør det med stolthed og med et håb om altid at have tilfredse kunder.